Styrelsemedlemmar
INTRESSERAD AV STYRELSEBEFATTNINGAR?

decennium3 är en marknadsledande aktör inom chefsrekrytering i Norden. Vi har över 20 års erfarenhet av att sätta rätt person på rätt plats. Utifrån en uppdragsgivares önskan eller kravspecifikation har vi letat, hittat, stärkt och förbättrat. Alla år i branschen har lärt oss en hel del.

Bland annat följande:

En likriktad ledningsgrupp eller styrelse med liknande världsbild har begränsade perspektiv och riskerar att fatta sämre beslut än en mer blandad sådan. Chansen att gruppen väljer en lösning som inte rimmar med det gemensamma synsättet är nästintill obefintlig.

Om nuvarande utvecklingstakt håller i sig så kommer det att ta ca 47 år innan alla ledningsgrupper och bolagsstyrelser blir verkligt slagkraftiga och helt jämställda. Förhoppningsvis kan det gå fortare men det är osäkert. För att snabba på utvecklingen lanserar vi en tjänst i Sverige och Finland som vi döpt till Boarding efficiency now. Helt kort går det ut på att vi handplockar (kvinnliga) kandidater som enligt vår mening kan tillföra såväl effektivitet som lönsamhet till styrelseuppdrag.

Är du kvinna och har erfarenhet från befattningar i företagsledande ställning, styrelsearbete i medelstora eller större bolag eller som drivit egen verksamhet och är intresserad av att göra skillnad i bolagsstyrelser vad gäller lönsamhet, effektivitet och jämställdhet?
Registrera i så fall din CV här så återkommer vi för en förutsättningslös och konfidentiell diskussion när vi har styrelseuppdrag där personer med din bakgrund passar in.

Har du några frågor är du välkommen att ta kontakt med Lennart Jansson på telefon 0704-93 72 70.